Valtakunnallinen kilpailu 12.9.2020 Veikkolan koululla

Tavoitteenamme on luoda turvalliset kilpailut kaikille tanssijoille, toimihenkilöille ja yleisölle. Julkaisemme turvaohjeet kilpailua varten tässä ennen kilpailua. Pyydämme kaikkia tutustumaan ohjeisiin ja noudattamaan niitä kisapaikalla. Tervetuloa Kirkkonummelle! 

TanssiDansin 12.9.2020 Valtakunnallisen kilpailun turvaohjeet

Ohjeita noudattamalla vähennetään koronaviruksen leviämis- ja tartuntariskiä.

 1. ÄLÄ SAAVU SAIRAANA KILPAILUPAIKALLE. Kilpailuihin osallistuminen edellyttää, että olet täysin terve. Jos sinulla on lieviäkin oireita, jää kotiin ja ilmoita peruutuksesta osoitteeseen kilpailut.tanssidans@gmail.com
 2. TULE PAIKALLE VASTA TUNTI ENNEN OMAA SARJAASI. Saavu paikalle mahdollisuuksien mukaan vasta tunti ennen suoritusta. Ovet aukeavat kilpailijoille vasta klo 9.00.
 3. KUN SAAVUT KILPAILUPAIKALLE, PESE HETI KÄTESI. Kilpailupaikan aulassa on wc-tilat, missä kädet tulee pestä. Ilmoittautumisen yhteydessä löytyy myös käsidesiä. Käsiä on hyvä desinfioida myös pitkin päivää ja desinfiointi pisteitä löytyy useasta paikasta.
 4. MUISTA TURVAVÄLI KOKO PÄIVÄN! Pukuhuoneissa ei ole syytä oleskella turhaan, vaan vaatteet vaihdetaan pikaisesti ja siirrytään toisiin tiloihin. Turvaväleihin on syytä kiinnittää huomiota lämmittelyalueella, kilpailulattialla, lineupissa sekä palkintojen jaossa. Palkintoja ei jaeta henkilökohtaisesti eikä kätellä, vaan parit ottavat palkintonsa itse. Tulokset heti oman luokan jälkeen.
 5. ÄLÄ OLESKELE PUKUHUONEISSA. Vältä oleskelua pukuhuoneissa. Odota tauon aikana väljemmässä tilassa turvavälejä noudattaen. 
 6. KÄYTÄ KASVOMASKIA KUN SE ON MAHDOLLISTA. Yleisöä pyydetään käyttämään kasvomaskia kisapaikalla. Oman maskin puuttuessa jaamme sisääntulossa maskeja. Kilpailijat voivat käyttää maskia silloin kun se on mahdollista.

Järjestäjien turvatoimet kilpailun osalta :

 1. Aikataulu on rytmitetty niin, että parit ovat mahdollisimman vähän aikaa kilpailupaikalla ja palkintojen jako suoritetaan heti finaalin jälkeen.
 2. Pukuhuonetiloja on lisätty.
 3. Siivousta on tehostettu.
 4. Kasvomaskeja jaetaan jos omaa ei ole.
 5. Turvaetäisyyksistä ja turvaohjeista muistutetaan.
 6. Käsidesiä on saatavilla useassa pisteessä.
 7. Buffetin tarjottavat tuotteet on yksilöpakattu.

Korostamme jokaisen toimijan ja harrastajan omaa vastuuta noudattaa viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia omassa toiminnassaan ja siten omalta osaltaan ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Mitä vastuullisemmin koko tanssiurheiluyhteisö toimii ja pystyy omalla toiminnallaan ehkäisemään tautitilanteen leviämistä, sitä nopeammin pääsemme avaamaan normaalia harjoitus- ja kilpailutoimintaa.