Valmentajat

TanssiDans ry tarjoaa mahdollisuuden harrastaa tanssiurheilua Suomen johtavien valmentajien johdolla

Niina Antikainen

Niina on tanssinut viisivuotiaasta aina ammatilaiseksi saakka. Niina on toiminut TanssiDansin valmentajana seuran perustamisesta saakka. Niina on tanssiurheiluvalmentaja, jolla on sekä kansalliset että kansainväliset tutkinnot ja valmentajan erikoisammattitutkinto. Lisäksi Niina on tanssiurheilutuomari ja tuomaroi jatkuvasti niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Haluan auttaa kaikkia valmennettaviani löytämään tanssin ja liikkumisen ilon ja vapauden.

Harri Antikainen

Harrilla on takana menestykseskäs kilpaura sekä amatöörinä että ammattilaisena. Harrilla on sekä kotimainen tanssinopettajatutkinto että useita kansainvälisiä tutkintoja. Harri on Mäkelänrinteen urheilulukion tanssiurheiluvalmentaja ja valmentaa urheilijoita myös useassa eri lajissa kuten taitoluistelussa ja uimahypyissä. Harri on toiminut TanssiDansin valmentaja seuran perustamisesta saakka.

Haluan valmennuksessani painottaa erityisesti monipuolisuutta, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyötä, koskaan unohtamatta tanssin riemua.

Helena Ahti-Hallberg

Helena on tanssin ammattilainen, joka opettaa kaiken ikäisiä ja tasoisia tanssijoita. Helenalla on kotimaisen tanssinopettajatutkinnon lisäksi useita kansainvälisiä tutkintoja ja hän toimii Suomen Tanssinopettajain liiton puheenjohtajana. Hän painottaa opetuksessaan puhdasta perustekniikkaa ja tanssin eri osa-alueiden tasapuolista kehittämistä.

Tanssi on ollut mukana elämässäni lähes 40 vuotta ja rakkauteni lajiin kukoistaa edelleen ja sitä tunnetta haluan välittää eteenpäin myös kaikille tanssioppilailleni.

Jutta ja Sami Helenius

Jutta ja Sami ovat toimineet tanssinopettajina ja -valmentajina vuodesta 2006. Molemmilla on sekä kotimainen että kansainvälinen tanssinopettajatutkinto. Samilla on lisäksi ammattivalmentajan tutkinto.

Jutalla ja Samilla on takana pitkä yhteinen kilpailu-ura, jonka parhaita saavutuksia on vakiotanssien ja 10-tanssin ammattilaisten Suomen mestaruus sekä useat EM- ja MM-edustukset vakiotansseissa. Jutta ja Sami esiintyvät edelleen aktiivisesti ja ovat kaikille tv:stä tuttuja tähtivalmentajia.

Haluamme saada kaikki innostumaan ja nauttimaan tanssista! Haluamme viedä jokaista tanssijaa eteenpäin, on kyseessä sitten aloittelija tai jo pidemmälle edennyt tanssija. Kehitämme myös jatkuvasti itseämme niin tanssijoina kuin opettajina.

Emma-Jemina Liljestrand

Emma on aloittanut tanssin 4-vuotiaana Tanssidansissa. Hän on tanssinut junioreiden vakioissa ja 10-tanssissa suomenmestariksi ja latinalaistansseissa SM-hopealle. Emma on edustanut Suomea vakio- ja latinalaistanssien junioreiden maailmanmestaruuskilpailussa. Emma on suorittanut tanssiurheiluliiton lastentanssiohjaaja-, seuraohjaaja- ja Nuori Suomi-ohjaajakoulutukset. Päätyökseen hän työskentelee liikuntapäiväkodissa 1-5 vuotiaiden kanssa.

Tavoitteeni on auttaa tanssijaa löytämään tanssin ilo ja omat kykynsä musiikin ja luovuuden kautta.

Maija Salminen

Maija on TanssiDansin fysioterapeutti sekä tanssivalmentaja. Maija on tanssi- ja urheilufysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti ja hän on pitkään työskennellyt tanssiurheilijoiden kanssa yhdistäen fysioterapian ja tanssivalmennuksen. Maijalla on Tanskan tanssiopettajaliiton tanssiopettajtutkinnot sekä takana pitkä ura niin amatööri- kuin ammattilaistanssijana.

Intohimoni on liikkeen analysointi ja oikeat liikeradat, mutta tärkeintä on, että oppilaani kokevat tanssin kautta ilon ja oivalluksen hetkiä.

Tiina Urpola-Harjunpää ja Rainer Harjunpää

Tiina ja Rainer ovat aloittaneet tanssiharrastuksen aktiivisina kansantanssijoina ja he siirtyivät kilpatanssin puolelle vuonna 2008. Kilpailemisen he aloittivat vuonna 2009 edeten B-luokkaan sekä vakioissa että lattareissa. Kilpailemisen jäätyä tauolle tanssin hurma vei heidät harrastajaryhmän valmentajiksi. Tiina on suorittanut tanssiurheiluliiton tanssiohjaajakoulutuksen ensimmäisen osion ja kouluttautuminen jatkuu molemmilla.

Haluamme innostaa kaikkia tanssin maailmaan, tuntemaan tanssin riemua ja oppimisen iloa mukavassa porukassa hikoillen.

Karina Valjakka

Karina toimii TanssiDansin tanssinopettajana. Hän on tanssinut itse seurassa vuodesta 2007 saakka. Karina on suorittanut Suomen Tanssiurheiluliiton lastentanssin ohjaajakoulutuksen ja opiskelee tällä hetkellä Mäkelänrinteen urheilulukiossa.

"Tavoitteenani on saada lapsi tutustumaan tanssin maailmaan ilon ja innostuksen kautta. Näin lapsi kehittää omia perusmotorisia taitoja, rytmissä liikkumista sekä ryhmässä toimimista musiikin ja leikin kautta.

Siiri Aho

Siiri on aloittanut kilpatanssin TanssiDansissa 11-vuotiaana. Tällä hetkellä hän kilpailee edustaen Vakitaa sekä ohjaa ryhmiä TanssiDansissa. Siiri on suorittanut Suomen Tanssiurheiluliiton lastentanssiohjaajakoulutuksen ja suorittaa parhaillaan seuraohjaajakoulutusta. Siiri opiskelee Mäkelänrinteen urheilulukiossa.

"Haluan välittää tanssin iloa kaikille! On palkitsevaa nähdä lasten sekä aikuisten riemu, jonka tanssi ja yhdessä liikkuminen suo heille

Valmentajien yhteystiedot löydät täältä.