Puheenjohtajan tervehdys

12.05.2018

Toivotan kaikki tanssiurheilijat ja tanssiurheilun ystävät tervetulleeksi Kirkkonummen TanssiDansin järjestämiin Ikäkausimestaruuskilpailuihin 2018. TanssiDans täyttää tänä vuonna jo 20 vuotta ja juhlakilpailujen myötä juhlistamme taivaltamme yhtenä Suomen suurimmista tanssiurheiluseuroista.

Seuramme arvoja on yhdessä tekeminen ja tanssijan kokonaisvaltainen kehittyminen. Haluan nostaa esille muutamia erittäin tärkeitä henkilöitä jotka ovat vaikuttaneet seuramme kehittymiseen:

  • Marko ja Paula Ala-Ketola, joiden idea oli perustaa tanssiurheiluseura Kirkkonummelle
  • Kunniapuheenjohtajamme Erkki Väisänen ja kunniajäsenemme Tuula Väisänen, jotka ovat olleet seuramme alusta asti johtavia ja ainutlaatuisia seuran toimijoita

  • Kaikki seuramme aktiiviset toimijat 20 vuoden ajalta, jotka ovat kehittäneet seuramme toimintaa arvokkaalla tavalla

Tästä kaikesta arvokkaasta seuratyöstä osoituksena on mm. valinta Suomen Olympiakomitean Tähtiseura laatuohjelmaan sekä Suomen Olympiakomitean ja Gasumin jakama valtakunnallinen kannustuspalkinto laadukkaasta seuratoiminnasta.

Ikäkausimestaruuskilpailussa kilpaillaan jokaisessa ikäluokassa ja niistä viidessä eri ikäluokassa luokassa jaetaan SM mitalit. Ensimmäistä kertaa kilpaillaan alle 21v. Suomen mestaruuksista. Tanssijoita on kilpailemassa viikonlopun aikana yli 250 paria ja 32 joukkuetta. On myös ainutlaatuista, että Rubikin kuution SM-kilpailut järjestetään samassa tapahtumassa. On hienoa nähdä erityistä osaamista ja taitoa kummassakin lajissa. Toivottavasti tulevaisuudessa pystymme yhdistämään eri lajien osaamista yhteisten tapahtumien merkeissä.

Kiitän kaikkia talkootyön tekijöitä uskomattomasta työmäärästä näiden kilpailujen eteen. Arvostan jokaisen ihmisen panosta ja toimia yhteisen hyvän eteen urheilun saralla.

Haluan kiittää kaikkia vanhempia siitä, että mahdollistatte ja tuette lapsianne harrastustoiminnassa. Jokaiselle tanssijalle tuki ja turva auttavat eteenpäin ja mahdollistavat unelmiin pääsemisen.

Tanssijoille haluan toivottaa kilpailuun onnea ja onnistumisia. Tanssikaa sydämestänne ja luottakaa tanssiin.

Lopuksi haluan toivottaa kaikille äideille Ihanaa Äitienpäivää sunnuntaina tanssin parissa!

Harri Antikainen
TanssiDans Ry
Puheenjohtaja