Kirkkonummen kunta palkitsi vuonna 2018 menestyneitä urheilijoita – TanssiDans sai useita tunnustuksia

12.02.2019

Kirkkonummen kunta muistaa vuosittain urheilijoita ja taustajoukkoja erilaisilla tunnustuksilla. Vuoden 2018 saavutuksista palkitaan 10 urheilijaa ja neljä joukkuetta. Joukossa on niin junioreita kuin senioreitakin. Ensisijaisena palkitsemisperusteena on olympia/paralympiamitali, MM-mitali, EM-mitali, PM-mitali tai SM-mitali tai muu huomattava kansallinen menestys. Valinnat on tehnyt kunnan vapaa-aikajaosto. Tunnustukset jaetaan myöhemmin keväällä järjestetyssä tilaisuudessa.

TanssiDans sai tänä vuonna useamman tunnustuksen:

Vuoden valmentajaksi on valittu Harri Antikainen, jolla on pitkää taustaa tanssi -ja muodostelmaluistelun saralta. Vuonna 2018 Harrin valmennettavat ylsivät huikeisiin tuloksiin niin tanssiurheilun kun muodostelmaluistelun saralla. Tuloksen mm. 10-tanssin Euroopan mestaruus, 10-tanssin MM hopea, Muodostelmaluistelun Maailman mestaruus ja Suomen mestaruus.

Olli Mäki -kiertopalkinnon sai Niina Antikainen, joka tunnetaan tanssiurheilun monipuolisena ammattilaisena. Lue lisää.

TanssiDansin juniorijoukkue palkittiin Ikäkausimestaruuskilpailun joukkuemestaruuden myötä. Joukkueessa tanssivat Markus Turner ja Karina Styazhkina, Nikita Harun ja Fay Antikainen, Kaapo Tusa ja Gloria Villonen, Lukas Lindberg ja Diana Leskinen.

Paljon onnea kaikille palkituille!

Käy katsomassa kaikki Kirkkonummen kunnan palkitsemat urheilijat täältä.