Ikärit 2018

Lämmin kiitos kaikille osallitumisesta ikäreihin, teitte kisoista ikimuistoiset!

Tanssiurheilun ikäkausimestaruuskilpailut 12.-13.5.2018 Espoossa.

Tanssiurheilun ikäkausimestaruuskilpailut ovat yksi tärkeimmistä kilpailuviikonlopuista Suomessa. Kilpailuun valmistaudutaan koko kevät, kisakatsomon kannustus nostattaa tunnelman kattoon ja kilpailuviikonlopun aikana luvassa on taidokkaita urheilusuorituksia, eri tansseja ilmentävää musiikkia ja upeaa pukuloistoa. Osassa luokista kilpaillaan SM-titteleistä. Myös seurojen paremmuudet ratkotaan joukkuekilpailuissa.

Vuoden 2018 tanssiurheilun ikäkausimestaruuskilpailut järjestää tanssiurheiluseura TanssiDans ry. Yhteistyössä mukana myös tanssiurheiluseurat Blue & White ry ja Habanera ry.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!!

#ikärit2018

Ikäreiden facebook tapahtumassa pääset seuraamaan kisoihin valmistatumista ja saat tärkeää tietoa kisoihin liittyen.

Ikäkausimestaruuskilpailut livestriimataan molempina päivinä osoitteessa www.tanssi.tv/ikm2018

Terveellinen kisalounas

Terveellinen ja monipuolinen kisalounas tarjolla molempina päivinä hintaan 10 euroa. Lounasvaihtoehtoja on muutamia ja hintaan kuuluu myös salaatti, leipä ja kahvi.

Lounastarjous: 2 aikuista ja 2 lasta yhteensä 25 euroa.

Rubikin kuution SM-kilpailut

Samaan aikaan, samassa paikassa Ikäreiden kanssa järjestetään myös Rubikin kuution SM-kilpailut, joissa kilpaillaan 18 virallisessa nopeuslajissa. Tule seuraamaan huikeita suorituksia! Viime vuonna tehtiin uusi Suomen ennätys, kun 3x3-kokoinen kuutio ratkaistiin kuudessa sekunnissa. Pääset seuraamaan kisoja samalla pääsylipulla. Lue lisää kisoista.

Ikäreitä mukana tukemassa

Tanssiurheilun ikäkausimestaruuskilpailut järjestetään täysin talkoo- ja sponsorivoimin. Pienikin apu tekee kisoista ikimuistoiset niin kilpailijoille kuin katsojille. Räätelöimme juuri sinulle tai yrityksellesi sopivan kumppanipaketin ja mielellämme otamme myös tavaralahjoituksia vastaan esimerkiksi arpajaispalkinnoiksi.

Jos haluat lähteä tukemaan tapahtumaamme, lähetä sähköpostia sponsorivastaavallemme Mikaela Lindbergille, mikaela.lindberg(a)elisanet.fi

Lämmin kiitos jo mukaan lähteneille tukijoille. Tälle sivustolle tulemme kokoamaan kaikki tapahtuman tukijat, jotka haluavat logonsa tai nimensä esille.

Tule mukaan tukemaan ikimuistoista tanssitapahtumaa!