Ikärit 2018

Tanssiurheilun ikäkausimestaruuskilpailut 12.-13.5.2018 Espoossa

Tanssiurheilun ikäkausimestaruuskilpailut ovat yksi tärkeimmistä kilpailuviikonlopuista Suomessa. Kilpailuun valmistaudutaan koko kevät, kisakatsomon kannustus nostattaa tunnelman kattoon ja kilpailuviikonlopun aikana luvassa on taidokkaita urheilusuorituksia, eri tansseja ilmentävää musiikkia ja upeaa pukuloistoa. Osassa luokista kilpaillaan SM-titteleistä. Myös seurojen paremmuudet ratkotaan joukkuekilpailuissa.

Vuoden 2018 tanssiurheilun ikäkausimestaruuskilpailut järjestää tanssiurheiluseura TanssiDans ry. Yhteistyössä mukana myös tanssiurheiluseurat Blue & White ry ja Habanera ry.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!!

#ikärit2018

Ikäreiden facebook tapahtumassa pääset seuraamaan kisoihin valmistatumista ja saat tärkeää tietoa kisoihin liittyen.

Ikäreiden majoitustarjous


Scandic tarjoaa ikäreihin osallistuville Standard-huoneen majoituksen tarjoushintaan:

Scandic Espoo
75eur / 1 hengen huone / vrk
90eur / 2 hengen huone / vrk
100eur / 2 hengen huone lisävuoteella / vrk

Scandic Park
85eur / 1 hengen huone / vrk
95 eur / 2 hengen huone / vrk
105eur / 2 hengen huone lisävuoteella / vrk

Huoneet varataan Scandicin nettisivuilta. Varaukset tulee tehdä varauskoodia BBLU110518 käyttämällä 27.4.2018 mennessä.

Ikäreitä mukana tukemassa

Tanssiurheilun ikäkausimestaruuskilpailut järjestetään täysin talkoo- ja sponsorivoimin. Pienikin apu tekee kisoista ikimuistoiset niin kilpailijoille kuin katsojille. Räätelöimme juuri sinulle tai yrityksellesi sopivan kumppanipaketin ja mielellämme otamme myös tavaralahjoituksia vastaan esimerkiksi arpajaispalkinnoiksi.

Jos haluat lähteä tukemaan tapahtumaamme, lähetä sähköpostia sponsorivastaavallemme Mikaela Lindbergille, mikaela.lindberg(a)elisanet.fi

Lämmin kiitos jo mukaan lähteneille tukijoille. Tälle sivustolle tulemme kokoamaan kaikki tapahtuman tukijat, jotka haluavat logonsa tai nimensä esille.

Tule mukaan tukemaan ikimuistoista tanssitapahtumaa!